aanbiedingvinden

Conrad is een dochter van Conrad Electronic SE Duitsland en is gevestigd in Oldenzaal. Met het hoofdkantoor in Duitsland en vestigingen in diverse andere landen is Conrad Europa's grootste multi-channel aanbieder van elektronische producten. In 2011 is Conrad door het publiek gekozen tot winnaar van de Thuiswinkel Awards 2011 in de categorie Consumentenelektronica.

Conrad biedt sinds kort ook dagaanbiedingen, alle dag voordeel daarvan kunt u gewoon vinden op dagaanbiedingennl.nl

Met een assortiment van ruim 150.000 verschillende artikelen bedient Conrad.nl meer dan 14 miljoen klanten in heel Europa. Producten en service worden aangeboden via internet en via catalogi: kanalen waarin het gemak van thuiswinkelen centraal staat.

De deskundige medewerkers van het Customer Contact Center zetten zich in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze technische helpdesk helpt u om technische problemen op te lossen. Want uiteindelijk draait alles bij Conrad maar om één ding: de tevredenheid van de klanten.

Dit laatste blijkt nog maar eens uit het feit dat Conrad de grootste ergernis van online shoppers hebben aangepakt, de verzendkosten. Bestel voor minimaal € 25,- en betaal met iDEAL. Uw bestelling wordt dan gratis thuisbezorgd. Dat verrekent Conrad natuurlijk niet in de prijs van de producten!