aanbiedingvinden

Over Dagshirt Dagshirt is de plek waar iedere dag een nieuw uniek ontwerp op shirt verschijnt.

Vanuit eigen ervaring van de oprichters is gebleken dat het regelmatig voorkomt dat je hetzelfde T-shirt of sweater aan hebt als iemand anders in dezelfde ruimte. Dat werd door de oprichters als erg vervelend ervaren.

Dagshirt zorgt ervoor dat je de eigenaar kunt worden van een uniek ontwerp op shirt, sweater, longsleeve en voor kinderen op shirt en sweater. Iedere dag verschijnt er een nieuw uniek ontwerp op het dagshirt.

Heb je een ontwerp gemist? Dat is niet erg, want alle ontwerpen uit het archief zijn nog verkrijgbaar. Hier komen extra werkzaamheden bij kijken, waardoor er bovenop je bestelling een toeslag van €5,- wordt gevraagd. Dit bedrag betaal je eenmalig per bestelling en dus niet per item.

Alle ontwerpen worden in eigen huis bedacht en ontworpen. Heb je echter een goed idee en een ontwerp, stuur deze dan in. Als jouw idee uniek is en we nemen hem in productie, maak je kans om deze gratis te ontvangen.

Betaling geschiedt via Ideal, creditcard of DirectEbanking / Sofortbanking.

Bestellingen worden in 5 tot 10 werkdagen geleverd. Bezorging gebeurt via brievenbuspost. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de levering van T-shits. Sweaters passen helaas niet door de brievenbus en zullen dus met een pakket service worden verzonden. In Nederland is dit gratis, echter naar België zijn we genoodzaakt €1,95 kosten in rekening te brengen in verband met de hogere tarieven van de post

dagaanbiedingennl.nl geeft deze aanbiedingen elke dag weer op de website onder de categorie Fashion & Accessoires