aanbiedingvinden

Oprichting Gave Aktie De eerste webwinkel (choppershop.nl) is opgericht in 2008. In 2011 heeft choppershop Gave Aktie overgenomen en aanzienlijk verbeterd op alle fronten. Gave Aktie werkt dagelijks aan de verbetering en optimaal houden van de shop en klantenservice.

Door vanaf het begin te werken met gerenommeerde leveranciers kon Gave Aktie vanaf het begin al kwaliteit en service leveren.

Retourneren kan bij Gave Aktie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Mocht het product niet helemaal zijn wat je ervan verwachtte dan doet Gave Aktie hier niet moeilijk over!

Respect voor mens en milieu Gave Aktie doet er alles aan om producten in te kopen die voldoen aan westerse normen. Zo kopen zij geen producten in die door kinderen zijn gemaakt.

Een fijn gevoel De uitgangspositie van het assortiment is dat elk product u een fijn gevoel moet bezorgen. In welke shop u van ons een product koopt, uw gevoel moet goed zijn bij uw aankoop. Gave Aktie zorgt dan ook voor alleen kwalitatief goede producten.