aanbiedingvinden

Als je regelmatig er even tussenuit wilt, wil je weten wat er te koop is. Want hoe meer voordeel je weet te pakken, hoe vaker je weg kunt. HotelSpecials biedt je daarom een groot aanbod van steeds weer nieuwe hoteldeals waar je lekker in kunt grasduinen. Laat je op dagaanbiedingennl.nl inspireren door wisselende thema’s, leuke specials en scherpe aanbiedingen.

Over 2 weken gaat de Hotelweek weer van start bij Hotelspecials. Overnachten in luxe hotels tegen een lage prijs. Vanaf € 50,- per overnachting in een 4-sterrenhotel of € 70,- per overnachting in een 5-sterrenhotel in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Het begint 6 november om 10:00 uur en eindigt 13 november om 10:00 uur.

Er doen 200 hotels mee, waarbij de 5-sterrenhotels al vaak binnen no-time zijn geboekt.
Zorg dus dat je er vanaf het begin bij bent en kijk elke dag even op op dagaanbiedingennl.nl of schrijf je in voor de Nieuwsbrief en ontvang dagelijks alle aanbiedingen in je mailbox.

Voordeel zonder gedoe
Geen bla bla en kleine lettertjes maar snel een helder en aantrekkelijk aanbod. Met de leukste plekken in en om Nederland, dus goed bereikbaar en betaalbaar. Op die manier kun je veel vaker lekker weg. Want als je onze deals vergelijkt met die van andere aanbieders, zie je vanzelf dat we voordeliger zijn. Niet voor niets bieden we je de laagste prijsgarantie.

Topaanbiedingen
Naast de beste tips voor specials en arrangementen bieden we je namelijk verrassende exclusieve aanbiedingen met extra korting die je nog meer voordeel en plezier uit je verblijf laat halen.

Als dagaanbiedingennl.nl bezoeker weet je elke dag de leukste aanbiedingen en allerscherpste deals te vinden!

De beste deals
HotelSpecials.nl maakt het zoeken en boeken van hotels leuker, gemakkelijker en duidelijker. Ze geven je alles in handen om steeds de beste deals naar je toe te halen. Want ze hebben veel te bieden, maar wat jij leuk vindt, weet je tenslotte zelf het best. Wat dacht je van Hotelspecials Secret Hotels, arrangementen, of lezersaanbiedingen? Ook voor last minutes ben je bij Hotelspecials aan het juiste adres!

Hotelaanbod
De afgelopen jaren heeft hotelspecials.nl zich zorgvuldig verdiept in de behoefte aan korte hotelvakanties. Daarmee hebben ze met hun partnerhotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk in totaal ruim 1 miljoen overnachtingen gerealiseerd. Inmiddels zijn ruim 3000 hotels Hotelspecials aangesloten en dit aantal groeit dagelijks.

HotelSpecials.nl ….en we gaan er weer even tussenuit