aanbiedingvinden

Naast meer dan 100 winkels in Nederland is er ook een webwinkel www.kijkshop.nl.
Het diverse assortiment is ingedeeld in vier categorieën : Vrij & Actief, Koken & Wonen, Media & Bellen en Mooi & Verzorgd.
Het assortiment is overzichtelijk en actueel waarbij Kijkshop voor de consument een voorselectie maakt en de beste artikelen in vele categorieën glashelder presenteert.

In de webshop Kijkshop.nl is een nog ruimer aanbod verkrijgbaar. Kijkshop heeft dominante marktaandeelposities in diverse subgroepen zoals (prepaid) mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorging. Iedere twee à drie weken valt bij vier à vijf miljoen huishoudens de Kijkshop folder in de bus met diverse aanbiedingen.

Kijk shop heeft een 24 uurs Levering

Hoe werkt de 24-uurs levering?
Als u de producten (van maandag t/m vrijdag) voor 21.00 uur online heeft besteld en betaald*, wordt uw bestelling in Nederland in principe binnen 24 uur bij u bezorgd door PostNL**. Bestellingen die worden afgehaald in een Kijkshopwinkel, worden daar binnen 24 uur door PostNL bezorgd. I.v.m. de bezorgtijden van PostNL en de openingstijden van onze winkels, kan het echter zijn dat u uw bestelling pas een dag later af kunt halen (max. 48-uurs levering). Er zijn een paar uitzonderingen op de 24-uurslevering.

Weekend bestellingen
Bestellingen die in het weekend worden besteld en betaald* (vrijdag na 21.00u, zaterdag en zondag) worden op maandag in behandeling genomen.

Sieraden en horloges
Als u sieraden en horloges (van maandag t/m vrijdag) voor 15.00 uur online heeft besteld en betaald*, wordt uw bestelling in Nederland in principe binnen 24 uur bij u bezorgd door PostNL. Bestellingen die worden afgehaald in een Kijkshopwinkel, worden daar binnen 24 uur door PostNL bezorgd. I.v.m. de bezorgtijden van PostNL en de openingstijden van onze winkels, kan het echter zijn dat u uw bestelling pas een dag later af kunt halen (max. 48-uurs levering) Kijk voor dagelijkse aanbiedingen van Kijkshop op dagaanbiedingennl.nl en mis geen deal meer.