aanbiedingvinden

Megagadgets.nl is gespecialiseerd in de detailhandel, distributie en verkoop van gadgets en andere nieuwe producten. Ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste, leukste, gekste en mafste gadgets en cadeaus. Om deze producten te vinden reist Megagadgets de hele wereld af. Voor degene die het nog niet wisten, gadgets zijn leuke hebbedingen uit elke prijsklasse. Erg leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om kado te doen aan vrienden of familie!

Megagadgets begon in 2004 met een winkel in Leiden en is in de loop der jaren uitgebreid tot een succesvolle winkel, een grote webshop, franchise ondernemingen en shop-in-shop concepten. Hiermee is Megagadgets de marktleider in de gadgetwereld.

MegaGadgets is momenteel de grootste en bekendste gadgetshop in Nederland en actief in heel Europa. Met een winkel in Den Haag, websites in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Spanje, shop-in-shop concepten in de bijenkorf en een succesvolle groothandel is MegaGadgets een goed lopende onderneming. Een bedrijf dat zeker niet stil staat en zich steeds verder ontwikkelt. Megagadgets dankt de snelle groei en haar goede naam onder andere aan het streven naar een perfecte klantenservice, de business to business mogelijkheden, de garantie van een snelle levering en het openstaan voor samenwerking.