aanbiedingvinden

Zalando biedt haar klanten meer dan alleen maar schoenen! Zalando staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. het doel is om hun klanten een breed scala van cutting-edge schoenen en modeartikelen aan te bieden met een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online shopping te laten ervaren.

Eenvoudige navigatie en intuïtieve bediening
De Zalando.nl online shop is duidelijk ontworpen en makkelijk te gebruiken.Zowel bij het eerste bezoek van zalando.nl als bij het zoeken naar een specifiek model: U wordt gemakkelijk door de winkel geleid, om uw aankoop snel en gemakkelijk te voltooien.

Eenvoudig en veilig winkelen
Als het gewenste item in de winkelwagen ligt, kunnen onze klanten tussen verschillende beveiligde betalingsopties kiezen. Betaling kan op verschillende manieren worden gedaan: op rekening, automatische incasso, vooruitbetaling, acceptgiro, iDeal, en creditcard. Na de succesvolle bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijgt elke klant een tracking nummer waarmee hij zijn pakket verzending tot op zijn eigen stoep kan volgen.

Gratis verzending en retour
Bij Zalando betaalt de klant geen cent voor de verzending van zijn bestelling! In tegenstelling tot andere online winkels, is er bij Zalando geen minimum order waarde. Of een schoen nu € 9,- of € 99,- kost, speelt voor Zalando geen rol de levering is altijd gratis! Schoenen en kleding pakken allemaal verschillend uit omdat bijvoorbeeld wel eens een schoen net niet past, is voor Zalando volkomen vanzelfsprekend!
Om deze reden is er bij Zalando de gratis retourzending. Klanten kunnen hun bestelde artikelen gratis terugsturen, tot ze het perfecte paar gevonden hebben!

Productassortiment
Bij Zalando vinden je naast grote internationale merken zoals Boss Orange, Guess, Timberland en Geox ook exclusieve labels als Apepazza, Latitude Femme of Beverly Feldman, die vaak moeilijk te vinden zijn in de retail.